Anna hengityksellesi tilaa ja aikaa toimia vapaasti.

Voice massage

 

Voice massage on hierontamenetelmä, jossa keskitytään rintakehän, kaulan, kurkunpään ja kasvojen sekä purentalihasten lihasryhmien jännitystilojen poistamiseen sekä oikean hengitys- ja äänenkäyttötavan ohjaamiseen lihasaistimuksen ja -muistin avulla. Voice massage on klassista hierontaa, jota voi antaa voice massage -koulutuksen saanut hieroja tai fysioterapeutti.

Voice massagen tavoitteena on vapauttaa lihakset jännitystiloista, jotka häiritsevät äänentuoton alueen lihasten tasapainoista toimintaa. Sillä voidaan ehkäistä myös virheellisen äänenkäytön ja hengitystekniikan aiheuttamia rasitustiloja ja se voi toimia ääniterapian tukihoitona. Voice massagella on mahdollista vähentää unihäiriöitä, parantaa ryhtiä ja liikkeiden hallinnan oppimista. Sillä voidaan myös poistaa purennan toimintahäiriöiden aiheuttamia lihasten jännitystiloja leuan alueella. Hengitysfunktion paranemiseen esim. astmaatikoilla voidaan vaikuttaa hengityslihaksiston elastisuuden säilyttämisellä.

Voice massage-terapiaan kuuluu aina lihastason toiminnan tutkiminen sekä laaditaan sopivat henkilökohtaiset harjoitteet.
Hoitokertoja tarvitaan yleensä 2-4 kertaa.

Voice massage hoitoaika 75-90 min 

Purenta-alueelle keskittyvä käsittely 45-60 min 

Voice massage-koulutuksen ja täydennyskoulutuksen olen käynyt vuonna 2004 menetelmän kehittäjän Leena Koskisen opetuksessa.

 

Puhelin:

050 358 2462

Sähköpostiosoite:

marketta@fysiomarketta.com

Osoite:

Ilvolankatu 22 B

74100 Iisalmi

Ota yhteyttä